De Nieuwsbode - DJ BastiQ - 13 sept 2017

DJ BastiQ in 2 newspapers

This week an article about me (read Dutch version below) in the newspapers: nieuwsbode-heuvelrug.nl & nieuwsbladdekaap.nl

Twaalfjarig talent DJ BastiQ timmert flink aan de weg

Een bekende Utrechtse Heuvelrugger is hij al, deze kersverse brugklasser. Maar ook buiten de gemeente- en provinciegrenzen timmert het jonge DJ-talent DJ BastiQ inmiddels aardig aan de weg.

Hij haalde zelfs het NOS Jeugdjournaal omdat hij voor het KPN World Championship Shorttrack 2017 in Ahoy Rotterdam de officiële Shorttrack tune mocht produceren. Ook tijdens Sail 2017 Den Helder, in juni dit jaar, toonde hij zijn DJ-talent. En vorige maand nog stond hij met Klaas van Kruistum en Julian Jordan in de DJ booth tijdens de opnamens van het tv programma “Klaas Kan Alles”.

Zijn muziekstijl is met name progressive house, electro house, deephouse en bigroom. Soms ook wat trance, top 40 en andere stijlen, afhankelijk van de gelegenheid. Het is zijn droom om tot de groten der aarde te gaan behoren en op te treden in moderne clubs en op grote dansfestivals als Tomorrowland en Ultra.

Maar deze ambitieuze DJ blijft ook zijn Utrechtse Heuvelrug-roots trouw, want a.s. zaterdag 16 september draait hij een uur lang de sterren van de hemel tijdens de 30-up danceparty SummerBeats in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen.

Wie hem daar wil zien schitteren kan voor meer informatie en tickets terecht op www.bergsebossen.nl/summerbeats

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =