Energy of Trance On Stage! - DJ BastiQ

Interview: Nieuwsblad De Kaap

Interview in Dutch language:

Irene

Nieuwe generatie Tiësto’s draait op Trance danceparty Bergse Bossen

Dat Bergse Bossen in Driebergen een feestje kan bouwen, is al wel bewezen met de altijd drukbezochte SummerBeats en WinterBeats 30-UP danceparty’s. Op zaterdag 22 juni a.s. wordt er een nieuw feest aan het rijtje toegevoegd: de 21+ trance & dance party ‘Energy of Trance on Stage!’.

Denk aan Armin van Buuren en Tiësto, maar dan 4 jonge, zeer talentvolle deejay’s die Grand Café Bergse Bossen op haar grondvesten zullen doen trillen. Een fantastische avond voor trance & dance-liefhebbers van 21 tot 80 jaar!

Line-up:

De line-up bestaat uit vier up-and-coming deejay’s met een passie voor de Trance. Ze hebben verschillende draaistijlen, waardoor er een goed gevarieerd Trance aanbod ontstaat en daarmee voor elke bezoeker wat wils. De line-up bestaat uit DJ Sverre Zielman, DJ Kenny O, DJ Bacardit en last but not least onze “eigen” DJ BastiQ, het aanstormend DJ talent uit Driebergen!

Sverre Zielman is ruim 10 jaar geleden begonnen met DJ-en. Zijn stijl is Uplifting Trance, Trance en Progressive Trance. Sverre opent de avond met een geweldige set. Zorg daarom dat je er ook echt om 21 uur bent. Daarna draait DJ BastiQ zijn set. In Spanje, waar hij al diverse malen optrad, wordt hij inmiddels de mini-Martin Garrix genoemd. Zijn stijlen zijn Progressive, Trance en Psytrance. Nummer drie in de rij is Kenny O, een ervaren Trance DJ met energieke en melodische Trance muziek. Kenny O draait al sinds de jaren ’90 vrijwel ieder weekend op een Trance podium. De Spaanse DJ Bacardit is de afsluiter van de avond. Hij vliegt speciaal voor Energy of Trance naar Nederland! Bacardit is helemaal gek van Trancemuziek en hij heeft een eigen Drive-in met een overvolle agenda.

Energy of Trance On Stage gaat een feest worden dat je beslist niet mag missen! Meer info en tickets: https://energyoftrance.com/. Tickets (€15,00) zijn ook verkrijgbaar aan de receptie van Hotel Bergse Bossen aan de Traaij 299 in Driebergen.

https://nieuwsbladdekaap.nl/deel-je-nieuws-artikel/nieuwe-generatie-tiësto’s-draait-op-trance-danceparty-bergse-bossen-592059

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =